Woonbeton, we zien het steeds vaker terugkomen in het industriële interieur. Bij industrieel wordt er direct gedacht aan beton. Dit is niet zo gek, want beton heeft de stoere, robuuste uitstraling die kenmerkend is voor het industriële interieur. Een betonnen vloer is echter hard en erg moeilijk te plaatsen, daarom wordt er steeds vaker gekozen voor woonbeton. Je profiteert van de looks van beton, maar geniet van veel meer voordelen.

Comfortabel en helemaal niet koud

Waar een betonnen vloer hard en koud is, is een vloer van woonbeton dat helemaal niet. Woonbeton heeft van zichzelf een aangename temperatuur, maar het valt ook goed te combineren met vloerverwarming. Erg handig als je altijd koude voeten hebt. Woonbeton reageert goed op temperatuurverschillen, maar is ook nog eens geluiddempend. Geluidstrillingen worden namelijk door de vloer opgevangen en verwerkt, het geluid wordt hierdoor niet doorgegeven aan andere ruimtes.

Onderhoudsvriendelijk

Comfortabel en geluiddempend zijn niet de enige eigenschappen waar woonbeton over beschikt, ook is de vloer onderhoudsvriendelijk. Woonbeton is namelijk vuilafstotend, dit zorgt ervoor dat je de vloer heel makkelijk schoon kunt maken. Je kunt de vloer dan ook in het gehele huis laten plaatsen, ook in de keuken. Houd er wel rekening mee dat je hardnekkige vlekken zo snel mogelijk moet veranderen. Anders kan de vlek in het woonbeton trekken en zul je deze professioneel moeten reinigen.

Overal verkrijgbaar

Omdat woonbeton zo populair is de laatste tijd, bieden steeds meer vloerenspecialisten deze vloersoort aan. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op Betonlookvloer.nl. De specialisten van Betonlookvloer hebben jaren ervaring met het aanbrengen van gietvloeren met de echte betonlook. Je hebt de keuze uit allerlei verschillende kleuren. Heb jij liever een donkere betonlook? Of vind je een lichte tint toch net iets leuker? Laat je inspireren en misschien heb jij straks wel een woonbeton vloer in je huis liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *