Het materiaal van Marlan is perfect om te gebruiken als je een op maat gemaakt bouwproject hebt waarbij je graag met kunststof wilt werken dat vochtbestendig, naadloos te verlijmen, in iedere kleur te krijgen is en niet poreus is. Er zijn talloze mogelijkheden met het materiaal van Marlan. Zo kun je voor verschillende bouwprojecten dit materiaal inzetten. 1 ervan is het verbouwen van je badkamer. Als je een nieuwe vloer wilt in de douche, is dit materiaal van Marlan hier perfect voor. Het maakt daarbij niet uit of je een grote of kleine vloer hebt en in welke vorm deze moet. Het is allemaal op maat te maken. 

In de keuken

Een ander bouwproject waar je het materiaal van Marlan voor kunt gebruiken is je keuken project. Als je graag een nieuw kunststof keukenblad wilt, kan dit perfect met dit materiaal. De keuken behoort 1 van de gezelligste kamers van het huis te zijn en daarbij is het belangrijk dat je de juiste materialen gebruikt om dit te realiseren. Door te kiezen voor Marlan kies je voor hoge kwaliteit en kun je er van op aan dat het keukenblad nog jaren mee zal gaan. Hierover is meer te vinden op de site van Marlan.

In de horeca

Het materiaal van Marlan wordt eveneens gebruikt voor in de horeca. Of je nu nieuw meubilair, sanitair of een nieuwe keuken wilt laten plaatsen. Het is allemaal mogelijk. Het is natuurlijk in de horeca belangrijk dat het materiaal van hoge kwaliteit is, maar ook uitstraling en duurzaamheid is belangrijk. Alles moet aan strenge eisen voldoen. Dit is precies wat Marlan je te bieden heeft en kan je helpen om je een sterk en solide uitstraling te geven die helemaal past bij de stijl van de ruimte. Naast praktisch moet het natuurlijk ook gewoon mooi zijn.

Publieke gebouwen

Ook in publieke gebouwen worden de materialen van Marlan gebruikt. Dit zijn dan bijvoorbeeld gemeentehuizen of scholen. Het is belangrijk dat het materiaal in dit soort openbare gebouwen sterk is en bestand is tegen veel mensen. Je vindt het onder meer in kantines en toiletten, maar bijvoorbeeld ook voor entree balies. Het is in veel gevallen maar net wat de wensen en eisen zijn, maar voor Marlan is eigenlijk alles wel mogelijk om te maken. Dit komt omdat alles van Marlan maatwerk is en makkelijk aan te passen is aan ieders wensen en voorkeuren.