Steeds meer mensen beveiligen hun huis. Dit is natuurlijk niet voor niks. Door je huis te beveiligen voel jij en je gezin je ook daadwerkelijk veiliger, daarbij maak je het moeilijker voor inbrekers om je huis binnen te komen en wanneer ze dit doen, kan je het makkelijk aangeven bij de politie en kunnen ze de inbrekers sneller oppakken. Het is alleen wel belangrijk dat je voor de juiste beveiliging gaat. Zo moet het professioneel en van goede kwaliteit zijn. Wanneer je aan beveiliging denkt, denk je dus voornamelijk aan camera’s, alarmen en spy deurbellen maar een goede rook alarm hoort ook bij een beveiligd huis.

Spy camera’s

Een goede camera voor in huis is een musthave. Zo kan je jouw huis altijd in de gaten houden, maakt niet uit waar je bent. Kies voor dit geval voor een wifi spycam. Omdat deze met wifi werkt, kan je beelden altijd via je telefoon terug kijken. Een spy camera houdt in dat je dus niet ziet dat het een camera is of dat er een camera is. Hierdoor kan je voor een wekker alarm gaan waar een camera in verborgen zit, een powerbank, bluetooth speaker of zelfs een lamp. Buiten de optie dat het dus een camera is, kan je het natuurlijk ook daadwerkelijk gebruiken voor de functie die ze normaal gesproken hebben. Een spycam kan je bij een spy shop aanschaffen.

Deurstop alarm

Zoals de naam al omschrijft is dit een deurstop met een alarm. Dit houdt in dat wanneer de deur open gaat, het alarm af zal gaan. Door het alarm, zal je de inbrekers gelijk afschrikken. Omdat de deurstop achter de deur zit, kunnen ze ook niet zien dat er een alarm is.

Raam alarm

Hetzelfde als voor je deur, zijn er ook raamalarmen. Dit is dus een alarm voor wanneer jouw raam open gaat. Het is een klein wit apparaatje die je op je raam bevestigd. Natuurlijk kan je zelf het alarm instellen en aan en uit zetten. Zo kan je alsnog zonder problemen je raam af en toe open doen.

Bewegingssensor

Dit zie je bij veel woningen, namelijk een bewegingssensor. Dit is een lamp die aangaat bij beweging. Dit is niet alleen handig om inbrekers weg te jagen maar ook voor je zelf. Wanneer je deze dicht bij de deur plaatst kan je namelijk makkelijker je slot openmaken in het donker vanwege het licht wat afgeeft. Jammer genoeg heeft deze lamp ook een nadeel. Zo kan die om elke beweging gaan branden. Dit kan dus de bomen zijn door een harde wind, de kat van de buren of een auto die snel door de straat rijdt.

Wifi deurbel met camera

De meeste deurbellen zijn niet alleen maar een alarm die af gaan. Voortaan zijn het technische apparaten met wifi en een camera. Dit is niet alleen maar handig om inbrekers weg te jagen. Het is ook handig om oplichters weg te jagen. Zo kan je de camera aanhouden terwijl er iemand aan je deur je probeert op te lichten. Daarbij heeft deze deurbel ook vaak een functie waarbij je kan opnemen met je telefoon wanneer iemand aanbelt. Wel zo handig wanneer je aan het werk bent en je pakketje binnen komt. Ook dit kan je bij een spy shop aanschaffen.