Een vloerenspecialist helpt jou aan de ideale vloer

Tijdens het bouwen van je nieuwe huis, of wanneer je net een nieuw huis hebt gekocht, is het maken van een keuze voor een vloer iets waar je goed over na moet denken. Ga je voor een tegelvloer, een laminaatvloer of toch voor een gietvloer? Een aantal van die vloersoorten kun je prima zelf leggen. Denk daarbij aan een laminaatvloer. Als je kiest voor kliklaminaat kun je ook als je niet mega handig bent, een vloer prima zelf leggen. Met wat hulp van anderen heb je in een middag een groot deel van je ruimte al wel gelegd. Voor andere soorten vloeren is de hulp van een vloerenspecialist geen overbodige luxe. Zo is het leggen van een gietvloer een typische klus voor een vloerenspecialist.

Gietvloer aanleggen

Het aanleggen van een gietvloer is een klus die normaal gesproken in een aantal dagen afgerond kan zijn. Sneller lukt niet, omdat een gietvloer bestaat uit verschillende lagen die over elkaar heen gegoten worden. Deze lagen hebben tijden nodig om hard te worden. De vloerenspecialist kan hier goed mee omgaan, en weet de lagen precies op het juiste moment over elkaar heen te gieten, met als resultaat een prachtige vloer.

Onderhoudsvriendelijke vloer

Een gietvloer zie je vandaag de dag in steeds meer huizen terugkomen. Één van de grote voordelen van een gietvloer is dat deze vloersoort erg onderhoudsvriendelijk is. Omdat de vloer geen naden en randen heeft, kan vuil zich moeilijk hechten aan de vloer. Met een stofzuiger en een dweil krijg je de vloer daarom erg eenvoudig weer sprankelend schoon. Een gietvloer is dan ook een vloer die in veel ruimtes in huis erg gangbaar is. Zo kan een gietvloer ook prima in de badkamer, wanneer de vloer voorzien wordt van een speciale coating. Deze coating zorgt er voor dat de vloer waterdicht is, en bijvoorbeeld in de doucheruimte gebruikt kan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *