Dus jij wilt de naam van jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten, maar je hebt niet het budget voor een grote marketingcampagne? Misschien wil je de naamsbekendheid van je bedrijfsnaam vergroten, maar denk je niet dat een advertentie in de plaatselijke krant kosteneffectief is. Of misschien wil je gewoon wat kleur en persoonlijkheid toevoegen aan je winkelpui. Waarom doe je dit niet door middel van gevelreclame?

Waarom kiezen voor gevelreclame?

Gevelreclame is een geweldige manier om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten en zo merkbekendheid op te bouwen, door het gebruiken van de buitenkant van je gebouw als een groot uithangbord. Niet alleen is dit een unieke manier om de aandacht van potentiƫle klanten te trekken, maar het helpt ook bij het verenigen van je bedrijfsimago met je fysieke storefront, wat een professioneel en samenhangend imago uitstraalt.

Welke stappen moeten er gezet worden voor het opzetten van gevelreclame?

Hier zijn de stappen die je moet nemen:

Onderzoek welke soorten gevelreclame mogelijk zijn in Assen

Als je de buitenkant van jouw winkel wilt gebruiken als onderdeel van een reclamecampagne, moet je gaan praten met professionals die je kunnen helpen bij het opzetten van binnen schilderwerk, buiten meubilair en armaturen, en/of etalages. Kijk bijvoorbeeld of iemand in je netwerk ervaring heeft op dit gebied voor aanbevelingen. Als je daar geen geluk hebt, probeer dan lokale bedrijven te bellen die soortgelijke dingen hebben gedaan en vraag hen om aanbevelingen. Beperk vervolgens de lijst op basis van prijs en stijl totdat je iemand vindt die perfect is voor jouw project.

Regel een consultatie

Als je de lijst van mogelijke leveranciers eenmaal hebt ingekort, maak dan een afspraak met elk van hen zodat je hen een voorbeeld van de huisstijl van jouw bedrijf kunt laten zien en kunt bespreken hoe ze die kunnen integreren in hun ontwerpconcepten voor de gevelreclame. Meestal kunnen deze leveranciers ook helpen bij het aanvragen van eventuele vergunningen die nodig zijn bij het plaatsen van gevelreclame.

Jouw gevelreclame in Assen regelen

Jouw gevelreclame in Assen regelen kun je doen via verschillende professionele bedrijven uit de omgeving. Zij zijn gespecialiseerd in dit soort marketing, dus zij kunnen de beste prijzen voor je krijgen en ervoor zorgen dat jouw advertentie opvalt.