Je woning snel verkopen doe je met de hulp van een vastgoedstylist

Wanneer je de beslissing hebt genomen om je woning te verkopen, heb je dit uiteraard graag snel en aan een correcte prijs. Om die kans te vergroten, kan je de hulp inschakelen van een vastgoedstylist.

Wat doet een vastgoedstylist?

Voor potentiële kopers is de inrichting van een woning mede bepalend in hun keuze om al dan niet over te gaan tot aankoop. Een vastgoedstylist kan ervoor zorgen dat je woning een aangename aanblik krijgt in een neutrale stijl. Op die manier vermijd je dat eventuele kopers zouden afhaken omdat jou inrichting niet aan hun smaak voldoet. Alle kamers worden zorgvuldig aangepakt en door gebruik van allerhande decoratie en eventueel zelfs tijdelijke meubelen, wordt je woning omgetoverd in een warme en aangename thuis die veel mensen zal bekoren. Uiteraard met het doel je woning sneller verkocht te krijgen.
Je vastgoedstylist zorgt er met goede woningfotografie ook voor dat er aantrekkelijke foto’s van je woning beschikbaar zijn. Een degelijke vastgoedfotografie zorgt voor een grotere aantrekkingskracht bij potentiële kopers. Onderzoek heeft immers aangetoond dat mensen sneller geneigd zijn een woning effectief te gaan bezoeken als hun eerste indruk op basis van de foto’s positief is. Ook hier zal je vastgoedstylist je bijstaan om je woning zo goed mogelijk in beeld te brengen en de sterke punten ervan te accentueren.

Een correcte prijs voor je woning

Iedereen die een woning verkoopt, krijgt hier graag een mooie prijs voor. Toch is het in deze belangrijk om hier realistisch in te zijn. Wanneer je je prijs te hoog zet, zal dit leiden tot een lagere interesse en zal dit bijgevolg de kans op een snelle verkoop beperken. Je doet er steeds goed aan een waardebepaling van je huis te laten maken. Op basis van de woning zelf mijn zijn specifieke eigenschappen, de ligging, de bereikbaarheid en dergelijke meer, zal een prijs vastgesteld worden die voldoet aan de markt. Je kan deze waardebepaling ook gebruiken bij geïnteresseerden om aan te tonen dat je vraagprijs wel degelijk een correcte prijs is voor zowel koper als verkoper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *