Maak je oude radiator mooi met een radiator cover!

De koude dagen zitten er weer aan te komen! Als je thuiskomt na een lange dag is het natuurlijk wel zo fijn dat het lekker warm is in huis. Hier zijn radiatoren natuurlijk uitermate geschikt voor. Het is echter zo dat een radiator meestal niet bij het interieur van de meeste huizen past. Een radiator valt namelijk vrij snel op, zeker wanneer het oud en versleten is. Heb jij ook een radiator die niet bij het interieur van je woning past? Denk dan is aan radiator covers, de ideale oplossing om jouw radiator weer te laten stralen!

Wat is een radiator cover?

Een radiator cover is bekleding die je over je radiator kan plaatsen. Het voordeel hiervan is dat je oude radiator er weer helemaal als nieuw uitziet! Het is namelijk zonde van je tijd en geld om een nieuwe radiator aan te schaffen wanneer deze niet meer past bij je interieur. Een ander groot voordeel is dat een radiator cover ervoor zorgt dat de radiator perfect bij je woon- of badkamer past. Er zijn namelijk veel verschillende soorten waaruit je kan kiezen! Het extra voordeel hierbij is ook dat ze vervangbaar zijn. Wanneer je de huidige radiator cover zat bent, kan je deze eenvoudig vervangen door een nieuwe.

Waar je op moet letten tijdens het plaatsen van een radiator cover

Voordat je een radiator cover gaat plaatsen, is het belangrijk om te weten welke maat je precies nodig hebt. De cover moet namelijk ietsjes groter zijn zodat de voorplaat perfect over de radiator kan vallen. Een te kleine cover zorgt ervoor dat het niet over de voorplaat valt, een te grote leidt er juist toe dat de radiator er minder sierlijk uitziet en het gewenste effect niet bereikt wordt. Het is dus van uitermate belangrijk om de lengte en breedte van de radiator nauwkeurig op te meten en correct door te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *