Wil jij graag een platdakraam plaatsen op je zolderkamer? In dat geval is dat verstandig, want dit brengt verschillende voordelen met zich mee. Een platdakraam zorgt er bijvoorbeeld voor dat er meer licht in de kamer komt. Het is bewezen dat een sterke lichtinval goed is voor je energie en de concentratie. Het is dus ideaal voor mensen die af en toe studeren op de zolderkamer, of daar bijvoorbeeld regelmatig werken.

Daarnaast zorgt een platdakraam er ook voor dat je huis in waarde stijgt. Mocht jij je woning op de lange termijn willen verkopen, dan kun je meer geld vragen. Het is dus ook nog eens een goede investering! Tegelijkertijd zorgt een platdakraam ook nog eens voor een uitstekende ventilatie. In onze webshop vind jij kwalitatieve dakramen. Maar waarom zou je deze bij ons aankopen? In dit artikel gaan wij daar wat dieper op in.

Snelle levering

Wil jij op de korte termijn al genieten van een platdakraam? Dan tref jij het, want een prachtig voordeel van onze webwinkel is dat wij de meeste producten op voorraad hebben. Dit betekent dat onze producten zeer snel geleverd kunnen worden. Binnen een week kan een platdakraam geleverd worden. Bestel jij voor meer dan €200 in onze webshop? In dat geval kun jij ook nog eens genieten van gratis verzending. Dat scheelt natuurlijk een slok op een borrel! Standaard maten en uitvoeringen kunnen vaak direct bij ons afgehaald worden.

Tien jaar garantie

Ook kun je bij ons genieten van tien jaar garantie. Er kan natuurlijk iets fout gaan in die tien jaar, waardoor het platdakraam niet meer optimaal werkt. Dit kan bijvoorbeeld door een bouwfout of iets dergelijks komen. Gelukkig is dat geen enkel probleem, want wij bieden tien jaar garantie.

We zien je graag terug in onze webshop!