Wil jij je auto een andere look geven? Laat dan nu je ramen tinten en geef je auto daarbovenop een hogere waarde middels raamfolies op je autoruit(en).

Ramen tinten

Getinte ramen zijn niet meer alleen voor limousines of heel dure wagens. Steeds meer auto’s hebben getinte ramen. Jouw auto kan ook een mooiere look krijgen. Je hoeft geen dure auto meer te hebben om een luxe uitstraling te hebben. Geblindeerde ramen zorgen ervoor dat jij dit beeld ook afgeeft en je kan pronken met een auto die er duurder uitziet dan wellicht in werkelijkheid is. Daarnaast wordt de waarde van jouw auto ook verhoogd. Je bepaalt zelf welke tint raamfolie je autoruiten hebben en op welke ruiten deze raamfolies worden geplaatst. Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van raamfolies. Kijk naar de wetgeving omtrent geblindeerde ramen, zodat je de juiste raamfolies kiest.

Voordelen van het ramen tinten

Het blinderen van je autoruiten heeft veel voordelen. Het zorgt ervoor dat de warmte van zonlicht worden geweerd. Dit kan wel tot 78% schelen, afhankelijk van het soort raamfolie. Het zorgt er ook voor dat uv-straling wordt tegengehouden, wat de verkleuring van jouw bekleding verhindert. Daarnaast heb je meer privacy in je auto wanneer je je autoruiten blindeert. Men kan minder makkelijk je auto inkijken. In hoeverre dit zicht wordt beperkt, hangt ook af van het soort raamfolie die wordt gebruikt. Getinte ramen geven zelfs een stukje meer veiligheid in de auto tijdens een ongeluk, wegens het tegenhouden van rondvliegend glas.

Ga voor luxe en privacy

Laat nu je ramen tinten en profiteer van de vele voordelen. Een luxe auto is nu een luxe voor iedereen. Houd kijkers buiten de auto middels geblindeerde ramen en geniet van je privacy! Slechts het uitkiezen van raamfolies is een luxeprobleem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *