Vochtbestrijder gezocht

Wat is er nu vervelender dan om vochtproblemen in de woning te hebben. Een huis in Vlaanderen vol met vocht betekent dat er een vochtbestrijder ingehuurd moet worden om het probleem te verhelpen. Een vochtige woning gaat gepaard met hogere stookkosten en verminderde wooncomfort.

Een vakman met volop ervaring kan vaak snel zien waar het probleem zit en ook wat het probleem is. Ontdek de verschillende opties om problemen snel tot het verleden te laten behoren.

Waarom wordt er een vochtbestrijder gezocht?

Er zijn verschillende redenen om een vochtbestrijder te zoeken. Hieronder volgt een kort overzicht van de meest voorkomende vochtproblemen:

  • opstijgend vocht
  • slechte voegwerken
  • een smerige gevel waardoor vocht naar binnen komt
  • rottende balk door een slecht schilderwerk
  • lekkages

Er zijn natuurlijk nog tal van andere redenen waarom je een vochtbestrijder kunt inschakelen.

Tarieven per uur

Wat kost het inhuren van een vochtbestrijder precies? De kosten variëren natuurlijk per bedrijf maar je kunt uit gaan van ongeveer 55 euro per uur wat je kwijt zult zijn. Het beste kun je lokale specialisten benaderen en het aanbod vergelijken. Op deze manier kun je kiezen voor een specialist die jou het beste kan helpen. Zie ook: kosten vochtbestrijder.

Wat kost het inschakelen van een vochtbestrijder?

Het is slim om een vochtbestrijder in te schakelen als je last hebt van teveel vocht in je huis. Een vochtige woning is niet alleen onbehaaglijk, maar zorgt er ook voor dat de stookkosten omhoog gaan. Het is dus ook financieel verstandig om voor een vochtbestrijder te kiezen. Door bij meerdere vochtbestrijders een offerte op te vragen is het mogelijk om snel een goed inzicht te krijgen in de kosten van een vochtbestrijder. Je moet uitgaan dat afhankelijk van het probleem de kosten tussen de 300 euro en de 1250 euro zullen liggen voor een gemiddeld huis van ongeveer 75 m2. Of ga uit van ongeveer 15 euro per m2 (probleem gebied). Het probleem in dit voorbeeld bevindt zich dan voornamelijk in de kelder (opstijgend vocht).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *