Zakelijk internet voor ZZP’ers

Bent u op zoek naar goed zakelijk internet? Er zijn tegenwoordig verschillende providers die zakelijk internet aanbieden. Als u op zoek gaat naar een goede zakelijke provider is het belangrijk om te kijken naar de betrouwbaarheid van een bepaald product. Zakelijk internet moet namelijk altijd beschikbaar zijn, anders kunt u uw werkzaamheden niet uitvoeren. Kijk daarom ook naar de SLA (service level agreement) die geldt, daarin staat vermeld binnen welke termijn storingen verholpen moeten worden. Een storing kan namelijk altijd optreden, een snelle oplostijd is in dat geval wel zo prettig.

KPN zakelijk internet

Ook KPN biedt zakelijk internet aan. Zakelijk internet is verkrijgbaar in 3 verschillende pakketten. Het instappakket is verkrijgbaar vanaf slechts 25 euro per maand. Het standaardpakket kost 35 euro per maand en het premiumpakket 45 euro. Bij de twee laatste pakketten krijgt u gratis een Office 365 account en een internet veiligheidspakket. Houdt er rekening mee dat de genoemde prijzen exclusief BTW zijn en inmiddels gewijzigd kunnen zijn. Doe een postcodecheck als u wilt weten of KPN zakelijk internet beschikbaar is op uw locatie en hoeveel de pakketten momenteel kosten.

Ziggo zakelijk internet

Ziggo zakelijk internet is er voor elk soort bedrijf. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar internet als ZZP’er, MKB’er of als directeur van een zorginstelling.  U heeft de keuze uit verschillende pakketten. Zo kunt u als ZZP’er al zakelijk internet krijgen voor minder dan 40 euro per maand. De duurdere pakketten kosten meer omdat u met zo’n pakket kunt profiteren van een snellere internetverbinding. Naast de internetverbinding kunt u ook kiezen voor een telefonieoplossing. Ook voor zakelijk vast bellen gelden scherpe tarieven bij Ziggo. Ook een aanvullend zakelijk televisie abonnement afsluiten? Gene enkel probleem bij Ziggo!

Tele2 zakelijk internet

Tele2 zakelijk internet is verkrijgbaar in meerdere vormen. Zo kunt u kiezen voor het ouderwetse DSL, met snelheden tot 80 Mbit. Is er echter glasvezel beschikbaar in uw regio, dan kunt u ook voor glasvezel via Tele2 kiezen. Met glasvezel kunt u snelheden tot maar liefst 1Gbps behalen. Als u snel internet nodig hebt voor uw bedrijf is glasvezel zeker een aanrader. Zowel bij DSL als glasvezel abonnementen kunt u kiezen voor meerdere IP adressen, zo kunt u bijvoorbeeld een server op locatie draaien. Bij elk type abonnement zijn verschillende SLA’s beschikbaar. In een SLA wordt vastgelegd hoe snel een storing opgelost moet worden en hoe het zit met de beschikbaarheid van uw verbinding.

Telfort zakelijk internet

Als u kiest voor Telfort zakelijk internet zult u moeten bepalen welk pakket u wenst af te sluiten. Het goedkoopste pakket is het Instap pakket. U kunt profiteren van 8 Mbit download en 1 Mbit upload met dit pakket. Daarnaast is er geen datalimiet en krijgt u een gratis modem. Wilt u sneller kunnen internetten dan past het standaard pakket van Telfort zakelijk internet wellicht beter bij u. U krijgt namelijk 30 Mbit download en 3 Mbit upload met dit pakket. Nog sneller internetten? Dan is het extra pakket er voor u, met een download van 50 Mbit en een upload van 5 Mbit. Voor alle pakketten gelden eenmalige kosten van 30 euro. Let op: het is niet duidelijk tot wanneer dit pakket beschikbaar is. Een alternatief kan zijn XS4ALL. Dit is zit ook op het KPN netwerk. Voor zakelijke internetabonnement kunt u hier prima terecht met veel verschillende opties in snelheden en zakelijke klantenservice.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *